info Vignette

Voxinfo este distribuitor autorizat al National Payment Plc

Informatii plată

Cardul de credit este acceptat de OTP, banca principală din Ungaria

Ce se întâmplă în primăvară pe autostrăzile maghiare?

Odată cu venirea sezonului mai cald, nu numai natura suferă schimbări, ci și traficul maghiar. Vremea frumoasă aduce dorința de călătorie, astfel că mai mulți oameni pornesc în călătorii pentru a descoperi țara. Prin urmare, este important să ne pregătim înainte de plecare, să vedem informațiile importante care pot afecta călătoria noastră. 

 

Creșterea traficului pe autostrăzi 

Nu doar vremea bună îi îndeamnă pe maghiari să călătorească, ci și seria de weekenduri lungi. În martie, sunt de așteptat două weekenduri lungi, primul începând cu 15 martie, iar celălalt durând până pe 1 aprilie. În aceste zile, se poate aștepta un trafic mai intens atât pe autostrăzile cu taxă, cât și pe cele gratuite. 

 

Renovări și extinderi ale autostrăzilor maghiare 

În primăvară continuă amplele lucrări de renovare a drumurilor din Ungaria, care afectează mai multe autostrăzi, astfel că se pot aștepta închideri sau blocaje. Pentru a evita blocajele, este recomandat să-ți planifici traseul înainte de plecare și să iei în calcul creșterea timpului de călătorie. 

 

Vigneta de o zi pentru autostrăzi din Ungaria 

În urma unei directive a Uniunii Europene, Ungaria introduce vigneta de o zi pentru autostrăzi în această primăvară. Conform celor mai recente informații, vigneta zilnică este valabilă de la momentul achiziționării sau de la ora 0:00 până la ora 24:00 a zilei selectate de noi, oferind astfel dreptul de a utiliza autostrada în ziua respectivă. 

 

Mai ușor cu vigneta electronică! 

Dacă călătorești în Ungaria sau prin țară în perioada de primăvară, recomandăm să-ți achiziționezi vigneta de autostradă online. Avantajul vignetei electronice este că poate fi achiziționată fără a sta la coadă, poți verifica valabilitatea în orice moment și poți introduce datele tu însuți. De asemenea, poți cumpăra vigneta pentru o perioadă preselectată, astfel încât să ai certitudinea că ai o vigneta valabilă pe întreaga durată a călătoriei tale. 



EN DE RO HU SK